Maria Åkerberg Box of winners

I lager.

399 kr

Bästa favoriterna från MARIA ÅKERBERG
Vi firar MARIA ÅKERBERG 25-årsjubileum med vårt exklusiva erbjudande The Box of Winners! I denna svarta presentask finner du fyra av våra storsäljare som har röstats fram till Årets Produkt av svenska folket i tävlingen Organic Beauty Awards. 

Glada nyheter! För femte året i rad vinner MARIA ÅKERBERG denna utnämning och då med Night Cream More. Därför lägger vi även till 5 ml av denna underbara nattkräm, så att du kan testa den.

Face Lotion More 50 ml  Årets Produkt 2016
En återfuktande ansiktscreme för mogen, känslig hud. Innehåller extrakt från Rödklöver och eteriska oljor av Ros, Patchouli och Bergamott som återger huden dess elasticitet och spänst.

Eye Cream More 5 ml  Årets Produkt 2017
Ögoncreme med Nyponfröolja, Havtornsolja och extrakt av Persiskt Silkesträd som ger en utslätande och uppstramande effekt på huden.

Papaya Peeling 30 ml  Årets Produkt 2018
En enzympeeling för ansiktet som passar alla hudtyper, även den mest känsliga huden. Innehåller Papain, ett extrakt av papaya som varsamt löser upp döda hudceller och motverkar pormaskar.

Hand Cream 100ml  Årets Produkt 2019
En mjukgörande handcreme med Ringblomsextrakt, Sheasmör och Bivax som motverkar torr hud på både händer och resten av kroppen.