MÅ Day Time

I lager.

299 kr

Maria Åkerberg Day Time 

innehåller Face Protection och Face Balm.

Två mjukgörande produkter för ditt ansikte. Face Protection är en ansiktscreme som återfuktar din hud. Face Balm är en fetare salva som används som komplement till din ansiktscreme. Den lägger sig som ett yttre lager och skyddar din hud mot kyla och vind.

Face Protection 50 ml, med eterisk olja av Lavendel och extrakt av Kamomill, är en mild och mjukgörande dagcreme för torr och känslig hud. Face Protection ger både fett och fukt, samtidigt som den skyddar din hud mot yttre påfrestningar. Sammansättningen av ingredienser har lugnande och antiinflammatoriska egenskaper, vilka lindrar och dämpar rödflammig hud.

Face Balm 10 ml är en mjukgörande balm som passar alla hudtyper. Den innehåller en näringsrik sammansättning av växtoljor och eteriska oljor som kapslar in fukt i huden och skyddar från yttre påfrestningar såsom kyla och vind. Face Balm innehåller eterisk olja av Ros, destillerad av rosenblad som verkar nyskapande och ökar den fuktbevarande effekten. Rena växtoljor av Nyponfrö, Gurkört, Jojoba, samt Squalane av Olivolja ökar fukthalten i huden och förbättrar motståndskraften.

Användning:

Face Protection appliceras efter Freshener, på fuktig hud.

Applicera Face Balm som det sista, skyddande lagret i din hudvårdsrutin. Ta en liten mängd och värm mellan fingertopparna före applicering.

Runt ögonen används Eye Cream, Eye Cream More, Eye Balm eller Eye Gel

Kampanj Nu 299 kr (ord.pris 428 kr)