Maria Åkerberg Compact Cover Gold

I lager.

199 kr

Maria Åkerberg Compact Cover Gold är ett korrigeringspuder i en varm nyans som passar en mörkare hud. Kan även användas till contouring på en ljus hud.

Compact Cover från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Det är ett växt- och mineralbaserat korrigeringspuder som ger en jämnare hudton samtidigt som det skyddar och återfuktar huden. 

Pudret glider lätt över huden och ger ett heltäckande resultat med felfri, matt finish. 

Mineralerna i pudret ger en täckande effekt och Lauroyl Lysine av kokosolja och Squalane av olivolja håller huden återfuktad och full av lyster. Capryloyl Glycin av kokosolja balanserar talgproduktion, vilket bidrar till att produkten passar alla hudtyper. Den passar ypperligt för en äldre hud då pudret slätar ut istället för att lägga sig i rynkor.  

  • Tester finns tillgängliga i butiken!

Användning: 

Applicera Compact Cover med puderpuff, makeupsvamp eller kabukiborste för ett täckande resultat. Önskas en mer skir finish rekommenderar vi en puderborste. 

Produkten kan användas som makeupunderlag på hela ansiktet eller på utvalda ställen för att korrigera ojämnheter.


Ingredienser:

Mica, Lauroyl Lysine, Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, C10-18 Triglyceride, Zinc Stearate, Capryloyl Glycine, Undecylenoyl Glycine.
+/- Cl 77891 (Titanium Dioxide), Cl 77491 (Iron Oxide), Cl 77492 (Iron Oxide), Cl 77499 (Iron Oxide).