Maria Åkerberg Cover Stick Neutraliser

I lager.

199 kr

Maria Åkerberg Cover Stick Neutraliser är en krämig, högpigmenterad och lättapplicerad korrigeringspenna med två ljusa nyanser. Den är speciellt framtagen för att neutralisera blåa och mörka toner i ansiktet – och den är därmed perfekt att använda på mörka ringer under ögonen, acneärr, ytliga blodkärl och blemmor. Den har en krämig formula som gör att den smälter in i huden och ger en vältäckande effekt som håller hela dagen.

Cover Stick Neutraliser är utvecklad utefter den grundläggande färgläran. Grundfärgerna gul, blå och röd blandas med hjälp av svart och vitt för att få fram andra färger. Blandar man alla tre grundfärger får man en brun-grå neutral färg. Samma funktion har denna concealerpenna. Genom att använda den på mörka och blåa områden korrigeras färgen till en neutral ton.

Dubbelpennan har två olika nyanser som ger ett naturligt intryck även i ett osminkat ansikte, och passar de flesta. Cover Stick är enkelt att använda och sitter mycket bra.

Cover Stick består av hudvänliga ingredienser som Ricinolja, Jojobaolja och Candelillavax. Pennan tillverkas av odlat cederträ.

Användning: 

Kan användas både över och under foundation. Passar även som primer för att ögonskuggan ska sitta bättre.

Används på mörka och blåa toner i ansiktet, så som mörka ringar under ögonen, acneärr, ytliga blodkärl och blemmor.


Ingredienser:

 Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Octyldodecanol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Octyl Palmitate, Bis Diglyceryl Polyacyladipate-2, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Calsium Sulfate, Montmorillonite, Cera Alba (Beeswax), Tocopherol, Ascorbyl Palmitate.
+/- Cl 77891 (Titanium Dioxide), Cl 77491 (Iron Oxide), Cl 77492 (Iron Oxide), Cl 77499 (Iron Oxide), Mica.