Maria Åkerberg MÅ Blender Sponge

I lager.

89 kr

Maria Åkerberg MÅ Blender Sponge är en supermjuk, äggformad makeup-svamp utan kanter. Den hjälper dig skapa den perfekta basen genom att på ett smidigt sätt blanda ut makeup-produkterna du applicerar på huden. Resultatet blir jämnt och felfritt. 

Den är även utmärkt för applicering av serum och creme, vilket kan underlätta för personer med väldigt känslig hud som reagerar på beröring. Använd då en MÅ Blender Sponge till makeup och en annan till hudvårdsprodukter.

Användning: 

Blöt svampen med vatten och vrid ur tills den är bara lätt fuktig. På så sätt lägger sig all foundation på svampens yta istället för att den absorberas.

Pumpa inte ut foundation direkt på svampen. Tryck istället ut en klick på handens ovansida och doppa den trubbiga, tjocka delen av MÅ Blender Sponge i klicken. Applicera sedan foundation genom att dutta in den i huden med svampen, för att skapa ett jämnt och hållbart resultat. 

När basen är på är det dags att finjustera. Den spetsiga toppen är perfekt för att lägga concealer där du önskar mer täckning, till exempel under ögonen.

MÅ Blender Sponge kan även användas vid applicering av puder. Den skapar ett jämnt, täckande resultat, oavsett om pudret är pressat eller löst.

MÅ Blender Sponge är dessutom ett idealiskt verktyg för contouring. Applicera contouring-produkterna som vanligt och använd sedan din Blender Sponge för att sudda ihop nyanserna till ett jämnt och naturligt resultat.

Rengör gärna svampen efter varje användning. Tvätta med Hair & Body Shampoo och vatten, krama ur vattnet och låt sedan torka.